kozijnen ramen onderhoudsschilder

Schilderwerk

Voor het onderhouden, restaureren en verfraaien van uw woning of bedrijfspand, zowel binnen als buiten, bent u bij Smits Coatings aan het juiste adres.

U kunt bij ons terecht van deuren en kozijnen, muren en plafonds, tot keukens en meubels, oftewel complete interieurs! Vergeet ook de tuinhuisjes, tuinmeubels, schuttingen en andere buiten objecten niet.

spuitwerk nette afwerking

Spuitwerk

Het spuiten van verf kan op alle soorten ondergronden en geeft in veel situaties een gladder eindresultaat. Dit is niet alleen mooier maar zorgt ook voor minder vuilaanhechting wat een bijdrage doet aan de hygiëne.

Bij het spuiten van houtwerk zoals uw kozijnen en deuren heeft het naast een strakker eindresultaat ook meer kantdekking dan wanneer er met de kwast of roller geschilder wordt. Dit zorgt voor een meer stootvaste afwerking.

fotobehang glasvlies glasweefsel

Behangwerk

Wanden bekleden met behang kan ter verfraaiing of om de ondergrond te egaliseren, alvorens het schilderen van de wanden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld overschilderbaar glasvezelbehang, renovlies, fotobehang en magneetbehang.

Behang staat bekend als een langdurig robuuste ondergrond, omdat het in de meeste situaties scheur overbruggend is. Denk daarbij aan het 'werken' van bijvoorbeeld nieuwbouw woningen.

trendy meubel makeover

Decoratieve technieken

Om uw objecten of schilderwerk een creative touch te geven, kijken wij graag samen met u wat bij uw woning, kantoor, winkel, tuin en u als persoon past.

Denk daarbij aan bijvoorbeeld sierlijnen of andere effecten, krijtbord verf, whiteboard verf, stickers en folie.